Onze eerste nieuwsbrief is verstuurd!

15 november, 2022

Stichting BONO in een nieuw jasje!

Misschien heb je het al gezien? Stichting BONO heeft een nieuwe website en een nieuw logo. Met behulp van deze nieuwe site kunnen we jullie makkelijk op de hoogte houden van onze laatste vacatures. Op onze website staan foto’s en verhalen van medewerkers die vertellen hoe zij op deze plek terecht zijn gekomen. Super leuk om te zien en te lezen. Ik zou zeggen, neem snel een kijkje op https://stichtingbono.nl/

Dag Rudolf
Misschien hebben jullie het al voorbij zien komen, wij waren op zoek naar een nieuwe Consultant. Dit omdat Rudolf, na 16 jaar, afscheid neemt van Stichting BONO. Een nieuw avontuur staat op hem te wachten. Samen met zijn vrouw (en hond) gaat hij voor onbepaalde tijd rondreizen door Europa.

Ook al moeten wij hem nu gaan missen: wij wensen hem alle geluk toe in de toekomst.

Welkom Johan
Verheugd zijn wij om mede te delen dat wij een vervanger hebben gevonden. Johan Soer zal de werkzaamheden van Rudolf gaan overnemen. Daar zijn wij natuurlijk heel erg blij mee. Johan is geen onbekend gezicht voor Stichting BONO. Door zijn werkverleden bij het ROC Twente weet hij als geen ander hoe onze werkwijze in elkaar steekt. Welkom Johan.

Johan is te bereiken via:
Telefoonnummer: 06-15448618
Emailadres: johan@stichtingbono.nl

Gaat jouw hart sneller kloppen van techniek en ben je minimaal 18 jaar? Dan heeft Stichting BONO een super tof aanbod! Wij zoeken namelijk “handige Harry’s” die leerling Operator willen worden en een landelijk erkend vakdiploma willen halen. Voel jij je aangesproken? Lees dan snel verder >

Stichting BONO heeft een sterk sociaal-maatschappelijke doelstelling. Dat betekent dat mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt bij ons terecht kunnen voor tijdelijke detachering én het volgen van een opleiding.

 

 

 

« Terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *