Partners

Wavin levert wereldwijd innovatieve oplossingen voor bouw en infrastructuur. Met meer dan 60 jaar expertise wil het bedrijf enkele van de grootste uitdagingen in de wereld aangaan: veilige en efficiënte watervoorziening, betere sanitaire voorzieningen en hygiëne, klimaat bestendige steden en betere bouwprestaties.

Bekijk de website >

Wavin

Future Pipe Industries is de leider in samengestelde leidingsystemen die technische oplossingen bieden met behulp van een uitgebreide productportfolio en veldexpertise. Future Pipe Industries heeft een bewezen geschiedenis van meer dan 35 jaar in het ontwerpen, produceren en installeren van composietleidingoplossingen voor de olie- en gas-, industriële, water- en scheepvaart- en offshore-sectoren.

Bekijk de website >

Future Pipe Industries

Berry bpi-verpakkingsoplossingen, onderdeel van Berry Global, produceert een uitgebreid assortiment flexibele verpakkingsfolies die een breed scala aan producten in veel verschillende eindmarkten helpen beschermen, beveiligen en verbeteren. BPI is één van de grootste recyclers van polymere ethyleenfilm in Europa en maken Sustane ® , eigen polymeren van gerecycled plastic. Het bedrijf wordt geleid door onze toewijding aan duurzaamheid, innovatie en uitmuntendheid. Zo zorgen ze ervoor dat we de verpakkingsoplossingen leveren waar klanten en consumenten om vragen.

Bekijk de website >

BPI.Indupac

Als de omstandigheden van onze klanten veranderen en er nieuwe behoeften ontstaan, willen we als een van de eerste op de hoogte zijn. Met meer dan 60 jaar ervaring, reageert Schoeller Allibert snel met het ontwikkelen en aanbieden van nieuwe herbruikbare verpakkingsoplossingen en diensten aan een steeds evoluerende markt.

Website bekijken >

Schoeller Allibert

Fardem Packaging is een toonaangevende producent in heavy duty 25-50 kg packaging voor de business to business markt. Markten waar Fardem onder andere aan levert zijn: polymeren, chemie, kunstmest, meststoffen, diervoerders, hout, zout, kolen, potgrond en food. Met meer dan 125 jaar aan ervaring weet Fardem Packaging uw product naar wens te verpakken.

Website bekijken >

Fardem Packaging

Graaco is de juiste partner voor het vervoeren van uw producten. Voor elk vervoerstraject bieden wij de juiste oplossing. Wij voelen ons thuis in Nederland en in geheel Europa. Middels onze geavanceerde 3PL en 4PL systeem zijn wij in staat zowel FTL- als LTL-zendingen efficiënt te vervoeren, of het nu inkomende of uitgaande goederen betreft.

Website bekijken >

Graaco Coevorden

CF kunststofprofielen is een moderne en flexibele onderneming met meer dan 50 jaar ervaring in de kunststof profielen branche. De ontwikkeling van klantspecifieke kunststof profielen is een belangrijke activiteit voor onze organisatie. Samenwerking is de sleutel als het gaat om het ontwikkelen van nieuwe producten.

Website bekijken >

CF kunststofprofielen

OPI is producent van PE verpakkingen en folie. Vanuit Oosterwolde worden zowel mono als coex verpakkingen geleverd voor vele toepassingen in vele sectoren. Een van de specialiteiten van OPI is het produceren van vleesverpakkingen, folie, vellen, hoezen, zakken, afvalzakken en inzamelzakken. Afvalzakken en inzamelzakken maakt OPI op een zeer efficiënte manier met moderne en snelle machines, desgewenst inclusief bedrukking, direct achter de extruder.

Website bekijken >

OPI Oosterwolde

Heksenkaas BV is een onderdeel van Signature Foods. Signature Foods is een toonaangevend bedrijf met kwaliteitsvolle producten en sterke merken. Met ondernemende, gedreven en loyale collega’s zetten we ons dagelijks in voor de verbetering en groei van onze organisatie. En natuurlijk voor de tevredenheid van onze consumenten en klanten.

Website bekijken >

Heksenkaas

Veolia levert aan hun klanten duurzame oplossingen met betrekking tot energie, water en secundaire grondstoffen, zoals het bedenken van oplossingen voor het creëren van nieuwe alternatieve grond-/brandstoffen. Tevens ontwikkelt Veolia oplossingen om grond-/brandstoffen te behouden en te optimaliseren.

Website bekijken >

 

Veolia Polymers

Morssinkhof – Rymoplast heeft als recycler een leidende rol in de Europese kunststofverwerkende industrie. Het familiebedrijf heeft intussen meer dan vijftig jaar historie in recycling van plastic uitval- en afvalstromen. Wij bedienen de Europese markt variërend van kleine bedrijven in de kunststofverwerkende industrie tot ’s werelds grootste multinationals. Onze groep heeft 10 vestigingen in Europa, met elk haar specifieke activiteiten.

Website bekijken >

Morssinkhof Plastics

Profextru is een internationaal bedrijf dat opereert vanuit Hardenberg. Wij zijn al ruim 60 jaar actief als grote verwerker van gerecycled kunststof in Europa. Alle kunststof producten verwerken wij in eigen huis. De grondstoffen die wij gebruiken zijn voornamelijk afkomstig van kunststof kozijnen, ramen en deuren. Wij hergebruiken ook ons eigen restmateriaal, waardoor we het milieu minimaal belasten.

Website bekijken >

Profextru