Scholen

Technische vakmensen opleiden, dat is wat RTC Hardenberg doet! Volg een MBO opleiding volgens de beroepsbegeleidende leerweg (BBL). Een combinatie van werken en leren. Door een goede samenwerking met regionale bedrijven kun je in de regio aan het werk. Het RTC werkt samen met het Alfa-college in Hardenberg als diplomerende school. Op lokatie Nieuwleusen werkt RTC Bouw samen met het Deltion College.

Bekijk de website >

RTC Hardenberg

Het ROC van Twente verzorgt middelbaar beroepsonderwijs (mbo) en volwasseneneducatie in de regio Twente. Bij hen kun je kiezen uit zo’n 300 mbo-opleidingen van niveau 1 tot en met 4. Die kun je volgen op een van onze hoofdlocaties in Almelo, Hengelo of Enschede of op locaties in de omliggende dorpen. Onderwijs op meerdere plekken dus.

Bekijk de website >

ROC van Twente

Drenthe College is een mbo en opleidingencentrum. Elk jaar volgen ongeveer 8.000 studenten een opleiding aan Drenthe College. Dichtbij huis op één van de vele locaties in de provincie Drenthe. Met 800 medewerkers verspreid over onze locaties in Assen, Emmen en Meppel bieden ze gevarieerd onderwijs. Ze hebben als missie studenten, partners en elkaar uit te dagen om hun grenzen te verleggen.

Bekijk de website >

Drenthe College

Het Alfa-college leidt jonge mensen en volwassenen op voor de samenleving van nu en straks. Dit doen wij niet alleen, maar in nauwe samenwerking met onze partners in de verschillende regio’s.

Bekijk de website >

Alfa College

Bij hogeschool Saxion richten we ons op de toepassing van technologie en de impact daarvan op mens en maatschappij. Wij stappen letterlijk en figuurlijk over grenzen heen om nieuwe mogelijkheden en kansen te verkennen. We brengen mensen samen uit verschillende vakgebieden en organisaties en wijzen zo de weg naar duurzame oplossingen en de beroepen van de toekomst. Get Ready for a Smart World!

Bekijk de website >

Saxion

Het Deltion College is er voor iedereen. Of je nu jong of oud bent. Of je nu een eigen bedrijf hebt, of net klaar bent met het vmbo. Deltion werkt dagelijks vol enthousiasme aan de opleidingen van onze studenten. Iedereen kan een opleiding volgen. Op de manier die bij je past. Je vindt Deltion in Zwolle.

Bekijk de website >

Deltion College