Werkzoekende

Vind de baan die bij je past!

Heb jij een achterstand op de arbeidsmarkt en ben je op zoek naar een mooie werkplek bij een fijne werkgever? Een plek waar je toekomstmogelijkheden hebt en waar je wordt begeleid op een manier die bij je past? Dan ben je bij Stichting BONO aan het juiste adres. Wij helpen jou bij het vinden van een baan én bieden je de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te leren! Bekijk hier alle vacatures!

“Detacheren met perspectief”
Via onze stichting kun je tijdelijk worden gedetacheerd en indien gewenst een opleiding volgen om jouw kennis en kunde verder uit te breiden. Onze opdrachtgevers zijn voornamelijk bedrijven uit de procesindustrie in de regio Noordoost Overijssel.

Wij helpen jou graag als je:

  • Geen startkwalificaties hebt
  • Niet over de juiste diploma’s beschikt
  • Belast bent met een arbeidsbeperking
  • Langdurig werkloos bent of langere tijd in de bijstand zit

Ons belangrijkste doel? Zorgen dat jij na de afronding van je opleiding of tijdelijke detacheringsperiode ook echt aan de slag kan bij het bedrijf waar je gewerkt of geleerd hebt.

Dáárom is het slim om een opleiding te volgen…

In de industrie zal de vergrijzing de komende jaren flink toenemen. Dat betekent dat er een tekort aan goed geschoold en vakkundig personeel ontstaat. Juist dáárom is het slim om een opleiding tot procesoperator te volgen via Stichting BONO. Past een opleiding in de technische dienst of logistiek beter bij jou? Geen probleem, ook dát is mogelijk. Stuur ons jouw CV, dan vertellen wij je in een persoonlijk gesprek graag meer over onze leerwerktrajecten.

Beperking vormt geen beperking

Behoor jij tot een specifieke doelgroep omdat je een lichamelijke of verstandelijke beperking hebt? Dan helpen wij jou graag aan mooie werkplek en bieden we je alle begeleiding die je nodig hebt. Vanuit onze jarenlange ervaring weten we als geen ander wat je nodig hebt en hóe we jou kunnen helpen om optimaal te presteren. Zo kunnen we je helpen om voor de lange termijn een mooie werkplek te vinden bij een fijne werkgever!

 

Home Aanmelden