Wij zijn trots op de geslaagden!

15 februari, 2024

Geslaagd!

Afgelopen periode zijn een aantal medewerkers geslaagd voor de opleiding Operator B. Dit is een landelijk erkend diploma waar ze trots op mogen zijn. Na een periode van werken en leren bij Stichting BONO gaan de geslaagden in dienst bij het bedrijf waar zij het vak hebben mogen leren. Deze medewerkers zijn breed opgeleid en met verschillende werkprocessen in aanraking gekomen. Praktijkbegeleiders Gerrit Westerman en Rein Doek zijn apetrots op dit resultaat.

De Praktijkopleider

Gerrit Westerman is één van de praktijkbegeleiders die vanuit BONO met de scholieren intensief contact heeft. Hij begeleidt vanaf 2014 dagelijks tientallen leerlingen die en operator A- of B- opleiding volgen. Volgens Gerrit verschilt het enorm per leerling hoeveel contactmomenten er zijn en hoeveel begeleiding er nodig is. Normaal gesproken spreekt Gerrit elke leerling één keer per drie weken. Als er iets is of als er problemen zijn, dan spreekt Gerrit vaker af. Het uiteindelijke doel is dat de leerling succesvol de opleiding afrond. Gerrit geeft aan dat het opleidingstraject best zwaar is. Een goede motivatie en een gezonde dosis inzet is van groot belang.

Handige Harry

Ben jij een handige ‘Harry’ die ook een landelijk erkend diploma wil halen? Heb jij interesse in het werken in de techniek, maar heb jij hiervoor niet het juiste diploma? Informeer dan eens bij ons. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt!

 

« Terug naar overzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *